Verhuur

Fietsverhuur

Dankzij de fietsverhuur van Vertoeven bij Verhoeven ben je goed in de mogelijkheid om de rustgevende omgeving helemaal in je eigen tempo te ontdekken. Niet alleen de vele fietspaden zijn het ondervinden waard, ook de omliggende wateren en rivieren liggen op jou en je kano te wachten! Verblijf je in onze B&B of sta je op onze camperplaats geparkeerd? Kom dan een elektrische fiets huren in de buurt van Kinderdijk. Een kano huren in Oud-Alblas is bij ons ook mogelijk. We raden je aan om verder te lezen als je meer wilt weten over ons aanbod.

Fietsverhuur in Kinderdijk

Wanneer je in de omgeving van Kinderdijk fietsen wilt huren, ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt van tevoren bij je reservering aangeven dat je een fiets wilt huren of dat even op locatie zelf doen. Een gewone fiets kost €11,- per dag maar als je een elektrische fiets wilt huren kost dat €23,50 per dag. Je krijgt dan van ons kant- en klare fietsroutes mee vanuit de bed & breakfast, waar 4 verschillende routes op staan. Je kunt dan op eigen tempo naar Kinderdijk, Biesbosch, Dordrecht-stad of Oud-Alblas fietsen.

Kano huren in oud-Alblas

Wil jij graag een kano huren en de omliggende wateren en riviertjes ontdekken? Vertoeven bij Verhoeven helpt je daar graag bij. Je kan een kano huren voor jezelf, maar ook meerdere en zelfs tweepersoonskano’s huren. Onze kano’s zijn gemaakt van polyester en kosten €7,50 per dagdeel, per kano. Aan de overkant van de weg is het riviertje de Alblas, van daaruit kun je kanoën. Je kan naar Kinderdijk gaan (4 uur heen en weer) of de omliggende dorpen zoals Bleskensgraaf, Alblasserdam of Molenaarsgraaf bezoeken.

Neem contact met ons op

Als je interesse hebt in fietsverhuur, kan je gerust contact opnemen met Vertoeven bij Verhoeven. Ga je liever het water op? Maak dan gebruik van onze kanoverhuur. Om te reserveren of vragen te stellen kan er vrijblijvend contact met ons opgenomen worden. We staan je graag te woord!

Adres

Oosteinde 8
2969 AS Oud-Alblas

Contactgegevens

Telefoon: 06 3032 6417 / 06 5322 6479
Email: info@vertoevenbijverhoeven.nl