Over ons

Welkom bij Vertoeven bij Verhoeven.

Op ons voormalig melkveebedrijf is een oude stal omgebouwd tot Bed & Breakfast waarin zich 4 luxe 2-persoons appartementen bevinden. Onze Bed & Breakfast is gelegen langs het riviertje De Alblas, met uitzicht op Korenmolen De Hoop en ons mooie groene landschap. U kunt hier tot rust komen en de Alblasserwaard ontdekken. De Alblasserwaard is een gebied in het Groene Hart, waar veel wandel- en fietsroutes te vinden zijn. Ook bestaat de mogelijkheid om op loopafstand een kano te huren en de omgeving vanaf het water te bewonderen. Verder zijn er in de buurt veel natuurgebieden en andere bezienswaardigheden te vinden. Ook is ons erf ingericht voor overnachting met een camper. De voormalige melkstal is ingericht voor het stallen van caravans.

Wie zijn wij

Wij, Fred en Margo Verhoeven, hebben in 2019 de keuze gemaakt om te stoppen met ons melkveebedrijf en de stallen om te bouwen naar een Bed & Breakfast en een caravanstalling. Daarnaast kunt u op ons erf overnachten met uw camper en gebruik maken van de daarvoor bestemde voorzieningen.

De oudste stal, waarin de Bed & Breakfast te vinden is, is gebouwd in 1984.

Vertoeven tijdens de Coronacrisis

“Voor B&B’s is een gunstige plek weggelegd in de 1,5-meter-economie. Dat kleinschalige karakter biedt juist volop mogelijkheden om te anticiperen op de richtlijnen van het RIVM. Bovendien beschikt 76% van de Nederlandse B&B’s over een eigen entree en privé sanitair. Daarnaast vinden de geringe contactmomenten met de B&B-eigenaar plaats op 1,5 meter afstand, en het ontbijt wordt veelal voor het gastenverblijf klaargezet. B&B’s zijn daarmee zeer geschikt voor de zomervakantie of een weekendje weg.”

In deze Coronacrisis willen wij ook even een bericht naar buiten brengen over de gang van zaken in onze B&B.
Op dit moment zijn wij genoodzaakt om alle recreatieve reserveringen te annuleren en mogen deze voorlopig ook niet aannemen. Wel is onze B&B geopend voor gasten die een werkverblijf zoeken of seizoensarbeider zijn.

Onze ruime appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet en daardoor mogen deze gewoon verhuurd worden. Wij hebben de afgelopen weken dan ook meerdere gasten ontvangen en dit is allemaal soepel verlopen. Het ontbijt wordt (contactloos) bij de gasten op de kamer geserveerd in plaats van in de gemeenschappelijke ruimte die we hier normaal voor gebruikte.

Het schoonmaken van de appartementen gebeurt vaak en grondig en ondanks dat de gemeenschappelijke ruimte weinig tot niet wordt gebruikt, wordt deze ook meegenomen met elke schoonmaak.

Helaas moeten de vijftien camperplaatsen voor bezoekers voorlopig gesloten blijven.

Wij raden aan om onze B&B niet te bezoeken bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts.

Verder hanteren wij de algemene richtlijnen van het RIVM en hopen dat u dit ook doet:
• Beperk contact met andere mensen.
• Was je handen regelmatig met water en zeep.
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
• Gebruik papieren zakdoekjes.
• Geen handen schudden.
• Iedereen in Nederland wordt gevraagd om waar mogelijk
1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

Als u verdere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Oosteinde 8
2969 AS Oud-Alblas

Contactgegevens

Telefoon: 06 3032 6417 / 06 5322 6479
Email: info@vertoevenbijverhoeven.nl