Aanbod

Een rustgevende Bed & Breakfast

Ben je op zoek naar een Bed & Breakfast waar je helemaal tot rust kunt komen? Kom dan langs bij Vertoeven bij Verhoeven en laat je helemaal ontzorgen. Wij zijn ondertussen alweer een paar jaar bezig met het ontvangen en verzorgen van gasten, maar het plezier raakt nooit bij ons op. Middenin de polder en op korte afstand van zowel Rotterdam, Dordrecht als Kinderdijk, onze locatie ligt op een ideale plek. Heb je altijd al eens willen overnachten bij een boer op een voormalig boerderij in een bijzondere B&B? Kom dan bij ons langs en verblijf in een omgebouwde koeienstal! Bekijk gerust deze pagina voor meer informatie.

Bed & Breakfast in Oud-Alblas

Onze bed en breakfast was oorspronkelijk een koeienstal die is omgebouwd tot maar liefst vier tweepersoonskamers. Alle kamers zijn even groot, 20m² maar liefst. We hebben twee kamers met een tweepersoonsbed (Oost) en twee kamers met twee éénpersoonsbedden (West). Deze kamers zijn allen voorzien van een eigen badkamer met een inloopdouche en toilet. Wij voorzien je van je eigen sanitair en een terras, uiteraard is ook het ontbijt inbegrepen. Zo maken wij een nachtje logeren bij de boer zo aantrekkelijk mogelijk.

Wat er allemaal te doen is

Kom jij overnachten in de buurt van Rotterdam en Dordrecht? Dan staan er genoeg leuke activiteiten op je te wachten! Wij bieden zowel fietsverhuur als kanoverhuur aan om lekker de wildernis mee in te gaan en de buurt te ontdekken. We bevinden ons in een rustige omgeving en hebben een restaurant op loopafstand. Ook kun je de vele fietsroutes in de buurt gebruiken om uit de polder te komen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Kinderijk fietsen of een mooie ronde door de Biesbosch maken. Naast onze B&B bevindt zich een molen waar je koffie kunt drinken en lokale producten als meel en koren kunt kopen. Genoeg leuks te doen in ieder geval!

In onze B&B hebben wij vier tweepersoons-appartementen. De appartementen zijn voorzien van een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. Verder is er in elk appartement WIFI en televisie beschikbaar. Buiten heeft elk appartement een eigen terras. Wanneer u een kamer boekt in onze B&B zit het ontbijt daarbij inbegrepen.

Camperplaats in een mooie omgeving

Wanneer je op zoek bent naar een camperplaats in een mooie omgeving, is Vertoeven bij Verhoeven zeker een bezoekje waard! Onze camperplaats ligt in de buurt van Rotterdam en Dordrecht, wat kamperen bij de boer een stuk aantrekkelijker maakt. We hebben 20 verharde camperplaatsen beschikbaar op onze boerencamping, met een sanitaire ruimte die douches en toiletten bevat. Neem eens afstand van de drukte uit het dagelijkse leven en kom lekker tot jezelf op onze camperplaats bij de boer. Onze camperplaats is geopend van 1 maart t/m 30 November. Wil je hier meer over weten? Lees dan even verder.

Camping bij de boer

Als je bij de boer komt kamperen zorgen wij ervoor dat je een plek hebt en van alles voorzien bent. Alle plaatsen, waaronder dus de jouwe, zijn genummerd en kunnen gereserveerd worden. Elke plek is ongeveer 45m² per stuk en zo’n 8 tot 10 meter lang/diep. Je krijgt rustig de mogelijkheid om je campertoilet te legen en vuilwater te lozen. Onze boeren camperplaatsen zijn echt exclusief voor campers en kosten in het laagseizoen €20,00 per nacht en met Hemelvaart, Pinksteren en Juli en Augustus €22.50 incl. de toeristenbelasting. U kunt met uw camper inchecken vanaf 13.00 uur en uitchecken tot 11.00 uur. Kamperen op een boerderij is nog nooit zo luxe en goedkoop geweest!

Leuke activiteiten

Kom jij kamperen bij de boer? Dan staan er genoeg leuke activiteiten op je te wachten! Wij bieden zowel fietsverhuur als kanoverhuur aan om lekker de wildernis mee in te gaan en de buurt te ontdekken. Stap bijvoorbeeld op de fiets naar Kinderdijk of een avontuurlijke tocht door de Biesbosch. Je kunt je camper dan veilig bij ons achter laten. We bevinden ons namelijk in een rustige omgeving en er is zelfs een restaurant op loopafstand. Ook kan je de vele fietsroutes in de buurt gebruiken om uit de polder te komen en meer te zien van die rustgevende omgeving. Naast onze B&B bevindt zich korenmolen De Hoop waar je koffie kunt drinken, iets kunt eten en lokale producten als meel en koren kunt kopen. Genoeg leuks te doen in ieder geval!

Caravanstalling

In de voormalige melkstal is er plaats gemaakt voor de stalling van caravans, campers en bootjes. We moeten er helaas bij vermelden dat onze stalling gedurende het jaar 2024 en 2025 al helemaal vol is.

Hieronder de prijslijst en voorwaarden van onze stalling.

Voorwaarden en prijzen Caravanstalling Vertoeven bij Verhoeven 2023

Adres

Oosteinde 8
2969 AS
Oud-Alblas

Contactgegevens

Telefoon: 06 3032 6417 / 06 5322 6479
Email: info@vertoevenbijverhoeven.nl